Kontakta Oss - Support

Har du besökt vår hjälpsektion "Allt du behöver veta?" men har fortfarande inte fått svar på din fråga?

Då vi är en webbutik och har tusentals besökare varje år ser vi först och främst att du kontaktar oss via mail. Vi har som ambition att svara på alla mail inom 24-48h. Mail möjliggör även en strukturerad hjälpprocess där vi kan följa ärendet och vad som har sagts.

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får

Vid produktfrågor
Var vänlig och först läs på respektive produkts informationssidor. Därefter i avdelningen "Allt du behöver veta". Om du fortfarande inte hittar vad du söker är du välkommen att kontakta oss på: support@atwhb.se

Bifoga gärna en bild på ditt/dina fönster och gärna mått på dessa enligt instruktioner som återfinnes i hjälpsektionen.

Vid frågor om din beställning

Har du frågor kring din beställning? Kolla din inkorg för mejl från oss, för att få senaste informationen om status. Finner du inte vad du söker så mejla gärna oss med ordernummer och din fråga till 

Vid reklamation
Läs hur vi hanterar reklamation här

Skicka därefter ditt ärende till support@atwhb.se

Vid övriga frågor

Vid övriga frågor är du välkommen att maila oss på support@atwhb.se eller lämna ett röstmeddelande på 040 - 29 27 51Observera att vi inte tar emot order per telefon.
  • Orderläggningen måste göras av varje kund via beställningsblad för respektive produkt på vår hemsida och avslutas med kompletteringsuppgifter som : adress, telefon , mm.

 

  • Har du svårt att förstå hur ordern skall läggas, skicka in ett mejl till : info@persiennbutiken.se med all nödvändig information enligt rubrik ovan om produkter du tänker beställa så hjälper vi dig att lägga in ordern.

 

Allt detta för att undvika missförstånd vad gäller vilka produkter som beställts, vem har beställt och vad det skulle kosta.

 

!