LAMELLGARDINER

Lamellgardiner är avsedda för både hem som kontor. De är även mycket lämpliga för uterum, stora glaspartier eller för att avdela ett rum.

Hos oss får du möjligheten att välja bland mängder av färger och tygsorter. Våra lamellgardiner kan manövreras på flera olika sätt och för att passa in överallt finns det flera olika typer av öppningar att välja mellan.

Här kan du kolla tyger för lamellgardiner i vår PDF-KATALOG

Måttillverkade lamellgardiner

Alla våra lamellgardiner levereras måttanpassade exakt efter dina anvisningar. Det krävs inget förarbete av dig i form av: klippning, kapning eller andra typer av bearbetning för att få den nyinköpta lamellgardinen till att passa perfekt in i just ditt fönster. Det är bara att packa upp och montera direkt!

Mörkläggningsgrad

Lamellgardiner kan beroende på det valda tygets egenskaper  justera det infallande dagsljuset i varierande grad. Om man väljer ett tyg med helt mörkläggande egenskaper kan man uppnå även ganska effektiv mörkläggning med denna typ av gardin.

Lamellbredder

Standard tygbredd för lamellgardiner är 127 mm, sedan finns det även lamellgardiner med bredd 89 mm. Det finns även andra bredder tillgängliga på marknaden, men de är mer sällsynta.

Lamellgardiner - bildgalleri

Besök vårt bildgalleri som visar exempel på olika typer av lamellgardiner monterade i olika miljöer
!