motorstyrning för solskyddsprodukter

Motorstyrning för solskydd

I denna avdelning "plockar du ihop" allt nödvändigt för ett komplett styrsystem för dina produkter.

Drivmotorn beställer du färdigmonterad i dina solskyddsprodukter genom att välja "reglagetyp: inbyggd motor" vid beställning av dina solskyddsprodukter.

Beroende på vilken motortyp som kan installeras i dina rullgardiner eller persienner kommer du här att kunna välja resterande komponenter så som transformator, manöverströmbrytare, fjärrkontroll-sändare och -mottagare.

!


Vi erbjuder lösningar för styrning av solskydd från olika tillverkare för att alltid kunna erbjuda den mest kostnadseffektiva lösningen.

!

Vilken fabrikat skall jag välja ?

Svar:

Detta beror först och främst på vilken typ av produkt du tänker utrusta med motorstyrning.
•Om du vill ha mest för pengarna så skall du välja vårt eget märke: Torro för vilka vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser.

Har du redan andra typer av produkter i ditt hem från en specifik producent är det klart bäst att använda sig av samma vid din beställning.
•I många fall är det dock även möjligt att koppla ihop produkter från olika fabrikat med bra funktion som slutresultat.
•Det går t.ex. att utan problem styra en ELERO motor med styrsystem från SOMFY och det omvända, även om tillverkarna inte rekommenderar detta för att undvika försäljningsbortfall.
•Observera att ovanstående gäller enbart så kallad ”kabelstyrning” .Om du skall styra via radiovågor så har tyvärr respektive producent valt att ha egna lösningar kring sina egna styrsystem och det går därför INTE att kombinera produkter från olika fabrikat med varandra för radiostyrning.

Skall jag välja: 24V DC eller 230V AC - styrning ?