Plisségardiner 20 mm

plissegardiner-sneda b250

Vi levererar plisségardiner med specialanpassning till varje fönster! Du får möjlighet att välja exakt den typ som är lämplig för just dina fönster. Du kan välja bland olika typer samt former: rektangulära, halvrunda, trekantiga eller också trapets-formade gardiner. Även för tak-montage.

Här kan du kolla färger och tyger i vår PDF-KATALOG

Måttillverkade plisségardiner

Alla våra plisségardiner levereras måttillverkade exakt efter dina anvisningar. Inga produkter som är för korta eller för breda eller som kräver timmar med extraarbete med förkortning och annan bearbetning. Enkel montering.

Plisségardiner ( kallas även för "plisséer", duetter, m.fl.)

Våra plisségardiner är av den riktiga sorten där högkvalitativa plissé-tyger används för ett hållbart och snyggt resultat.

Tyger för våra plisségardiner kan vara släta, utan mönster, mönstrade med tryckt motiv i olika färger eller med så kallad "ytstruktur-motiv", vilket ger möjlighet att hitta något som passar för för varje rum.

Plisségardiner finns i två typer: en standard-plissé med ”enkel”tyg, vilket betyder lägre pris, eller så kallade dubbel-plissé (som även kallas för "duetter") där tyget är dubbelformat, vilket betyder bland annat bättre värmeisolering samt att man inte ser några hål i tyget för uppdragslinor vilket annars syns på vanliga plisségardiner.

För våra plisségardiner kan man välja mellan en mängd olika typer av reglagetyper där bland annat plissé-tyg kan höjas/sänkas med hjälp av reglagesnören (som på en vanlig persienn). Alternativt så kan man reglera "med handen" genom att ta tag i en av listerna och dra upp och ned till önskat läge och sedan stannar plisségardiner i det valda läget.

Givetvis är vi även specialister på motorstyrda plisségardiner där vi bygger in en motor i den övre listen och sedan kan man välja ifall man vill styra denna plisségardin med fjärrkontroll eller via "kabelstyrning" som ger möjlighet att ansluta den motordrivna plissén till ett större styrsystem på ett företag eller i smarta hem.

!