Rullgardiner frihängande vardagsrum bruna
Rullgardiner i vardagsrum - exempel

Rullgardiner

Hos oss väljer du mellan olika rullgardinsmodeller med olika dimensioner med specialanpassning till varje fönster!

Du får möjlighet att välja exakt den typ som är lämplig för just dina fönster. Du kan välja bland annat: vanliga rullgardiner med fjädermekanism eller rullgardiner med kulkedja eller varför inte med: inbyggd EL-motor med eller utan fjärrkontroll.

!
Välj din färg ur vår stora tygkollektion för rullgardiner. Vi erbjuder allt från tunnare tyger som ger ett välbalanserat ljusinsläpp till tjockare och helt 100 % ljustäta tyger för mörkläggningsrullgardiner

Våra rullgardiner tillverkas med största omsorg. Montering kan ske i fönsternisch i tak eller på väggen ovanför ditt fönster. Monteringsbeslag som följer med har lite olika utförande beroende på vilken typ av rullgardin du väljer.

Alla våra rullgardiner levereras måttillverkade exakt efter dina anvisningar. När du väljer våra produkter slipper du det extraarbete med förkortning och annan bearbetning som annars krävs när man köper produkter i standardmått i diverse byggvaruhus.

Tygrullgardiner är efter persienner den mest populära typen av solskydd. Rullgardiner erbjuder en otrolig mängd olika typer av rullgardinsdukar med massor av färger och mönster att välja mellan.
Våra rullgardiner kan levereras i flera olika typer och konstruktionssystem. Vi erbjuder bland annat rullgardiner som bygger på litet upprullningsrör för att på detta sätt vara nästintill "osynliga" i mindre fönster där de annars större gardintyperna tar upp mycket plats och är i vägen när man skall öppna ett fönster.

Från andra hållet har vi de allra största gardinsystemen där vi kan leverera rullgardiner med bred på 400 cm med bibehållen kvalitet, jämn upprullning och tyg som hänger rätt och slätt över hela ytan utan fula veck som man annars kan se på enklare rullgardiner.

Höjden på våra rullgardiner kan också nå väldigt stora dimensioner vid behov, men ibland får man vara beredd att acceptera att vi skarvar tyget för att rent praktiskt kunna uppnå den önskade dimensionen.

Våra rullgardiner kan utrustas med olika typer av styrningar/manövreringssätt: rullgardin med kulkedja är den idag mest populära rullgardinstypen och kan erbjudas i många varianter och utföranden, och inte minsta med kulkedja i metall om kunden önskar det.

Rullgardiner med fjädermekanism som var väldigt populära förr i tiden erbjuder vi som ett komplement till övriga styrsystem. Dessa rullgardiner kan vara extra bra att ha ifall man vill undvika risker för småbarn med alla dessa kedjor och linor som normalt brukar hamna inom räckhåll för små barn.
!

Andra länkar om: rullgardiner