RULLGARDINER

Hos Persiennbutiken kan du välja mellan: vanliga rullgardiner med kulkedja eller med fjädermekanism eller varför inte välja en lösning med inbyggd el-motor som du styr bekvämt med en trådlös fjärrkontroll eller via eget styrsystem och mobil-app.

Våra samtliga rullgardiner rullas på ett aluminiumrör
Monteringsdetaljer följer alltid med för problemfri installation. 

Rullgardin i brun färg

PDF katalog med tyger för rullgardiner och kassettrullgardiner

Öppna PDF- katalog   för att bläddra bland våra kollektioner av tyger för rullgardiner och kassettrullgardiner

Bildgalleri

Klicka på länken för att se vårt galleri med exempel på montering

Rullgardiner med fjädermekanism

Dessa klassiska rullgardiner har alltid varit väldigt populära. Därför erbjuder vi de som ett komplement till våra övriga styrsystem.

Dessa gardiner kan vara extra bra att ha ifall man vill undvika risker för småbarn med alla dessa kedjor och linor som normalt brukar hamna inom räckhåll för små barn.

Måttanpassade produkter

Perfekt måttanpassning in i minsta detalj

Alla våra rullgardiner levereras måttillverkade exakt efter dina anvisningar.

När du väljer våra produkter slipper du det extraarbete med förkortning och annan bearbetning som annars krävs när man köper produkter i standardmått i diverse byggvaruhus.

Både bredd och höjd blir exakt som du angett i din order.

Stor tygkollektion

Färgprover info rullgardiner

Se våra tyger och färger

Hos Persiennbutiken kan du välja fritt bland 100-tals tyger för dina gardiner. Tyger kan presenteras enligt egenskaper, färger eller enligt prisgrupper.

Vi erbjuder allt från tunnare tyger som ger ett välbalanserat ljusinsläpp till tjockare och helt 100% ljus-täta tyger för mörkläggningsgardiner. För bästa mörkläggning bör man till exempel välja ett tyg som har beteckning "BO", vilket betyder Black-Out (eng.) 100% Mörkläggning.

För att säkerställa att du får ett passande tyg bör du därför beställa tygprover först, innan du beställer dina produkter. Du kan läsa mer om detta i länken ovan.

Frågor och svar..

rullgardin avdelning material och färg

Läs mer om rullgardiner i vår FAQ 

För att kunna får svar på dina frågor om rullgardiner rekommenderar vi att du besöker vår FAQ-avdelning där vi lagt upp svar på frågor som brukar ofta dyka upp i samband med beställning av gardiner.

Om du inte kan hitta svar på din fråga är du välkommen att kontakta oss via mejl och ställa din fråga där. Vi kommer att försöka besvara alla inkomna frågor och även kanske lägga upp dessa i avdelningen så att andra kunder får möjlighet att ta del av dessa. Givetvis läggs frågorna upp anonymt.  

!