PERSIENNER

Persiennbutiken erbjuder persienner med aluminium lameller med specialanpassning till varje fönster! Du får möjlighet att välja exakt den typ av persienn som är lämplig för just dina fönster.

Persienntyper som erbjuds är: mellanglas , frihängande, motorstyrda eller med kulkedja

Persienner med aluminium lameller

Måttillverkade persienner

Alla våra måttillverkade persienner levereras i mått exakt efter dina anvisningar. Glöm persienner som är för korta eller för breda eller som kräver timmar med extraarbete med förkortning och annan bearbetning. Det är bara att packa upp och montera på plats!

Ordet "persienner" förknippas ofta med gamla och smutsiga aluminiumlameller. Givetvis blir en persienn efter många års intensivt användande något sliten, speciellt eftersom dagens persienner inte kan monteras mellan skyddande glasrutor vilket vi varit vana vid tidigare. Dagens persienner monteras allt oftare som frihängande och blir därför klart mer utsatta för yttre påverkan och nedsmutsning.

Men persienner har alltid varit och förblir en tidlös solskyddsprodukt som på bästa sätt möjliggör steglös justering av det infallande solljuset.

Moderna persienner

Persienner som Persiennbutiken erbjuder är tillverkade efter senaste och mest moderna standarder inom solskyddsbranschen.

Under beteckningen "moderna" ryms ett helt spektrum av olika typer av persienner med både aluminiumlameller som trä- och bambupersienner, som kan användas för att täcka såväl små som medelstora till mycket stora fönsterytor.

Bland våra persienner med olika typer av styrningar hittar man även ett brett spektrum av lösningar med inbyggda el-motorer. Dessa kan man, beroende på behov och önskemål, styra med trådlösa fjärrkontroller eller med kabelanslutna styrsystem som kan kopplas upp till större anläggningar på företag eller i smarta hem.

Tack vare vårt breda färgsortiment kan vi hjälpa våra kunder att hitta rätt alternativ för respektive rum och utrymme i både hem som kontor och arbetsplats.

För de mest krävande tillämpningarna kan vi även hjälpa till med fasadpersienner som monteras på utsidan av dina fönster. Dessa produkter utgör en mycket effektiv barriär mot det infallande solljuset, men bör ses mer som en lösning för större objekt där man önskar enhetlig solavskärmning och där fönstermarkiser inte är det självklara valet, utan man önskar använda persienner istället.

Bildgalleri - persienner

Kolla i vårt bildgalleri på monteringsexempel med olika typer av persienner
!