TRÄPERSIENNER

Hög kvalité och lång livslängd. Lamellerna till våra träpersienner tillverkas av träsorten lind som karakteriseras av extremt låg vikt och formbeständighet.

I vår kollektion av träpersienner återfinner du många olika lamellfärger samt ett antal olika stegband att välja mellan. Detta ger möjlighet att anpassa din träpersienn på bästa sätt mot inredningen i ditt hem. Välj mellan träpersienner med 50 mm eller 25 mm lamellbredd.

Alla våra träpersienner levereras måttillverkade exakt efter dina anvisningar. Du får inga träpersienner som är för korta eller för bredda eller som kräver timmar med extraarbete med förkortning och annan bearbetning. Det är bara att packa upp och montera på plats!

Träpersienner ger elegans med bibehållen god kontroll av det infallande solljuset. Samtidigt ger träpersienner bra insynsskydd mot obehöriga blickar utifrån.

Persiennbutiken erbjuder två typer av träpersienner: med 25 mm eller med 50 mm breda trälameller. Båda dessa typer av träpersienner har olika tillämpningsområden beroende på behov och ändamål med rummet som dessa skall installeras i.

Träpersienner med lamellbredd 50 mm brukar vi rekommendera för att täcka hela fönsternischer med större ytor, medan träpersienner med 25 mm lamellbredd lämpar sig bättre för mindre fönsterytor samt även för att monteras direkt på själva fönsterbågen som är öppningsbar.

Träpersienner passar utmärkt såväl till moderna rum som till mer klassiska och stilfulla inredningar och kan kombineras med träfönster, plastfönster samt även aluminiumfönster.

Våra träpersienner kan även kombineras med till exempel elektrisk styrning via fjärrkontroll eller kabelstyrning,

Vi erbjuder även breda stegband för för våra 50 mm träpersienner för effektfull design.

Speciella infästningar kan även beställas som tillbehör för montering i lutande fönster där man vill att träpersiennen skall vara förankrad i fönstret så att den följer med när man öppnar fönstret.

Färger på trä- och bambupersienner

tomruta pdf kataloger träpersienner färger
 Ladda ner PDF katalog:  ---  25 mm --- 35 mm --- 50 mm --- Textilier

Träpersienner-bildgalleri

tomruta ren
Klicka här för att visa exempel på montering av träpersienner
!