FÄRGER och EGENSKAPER

ikon_colours

Våra panelgardiner kan beställas i alla förekommande färger ur våra kollektioner för rullgardiner.

För att välja tyger ur våra kollektioner, fortsätt vidare via länken nedan. När du hittat tyget du önskar måste du klicka dig tillbaka till rätt beställningsblad för respektive kassettrullgardin.

Se till att noggrant anteckna numret samt namn på den färgen du valt eftersom denna skall uppges vid beställning.

 

Se här våra tyger för rullgardiner .(PDF)

Viktigt info om färger som presenteras / visas på din skärm

PR 1016

Vi vill göra alla kunder uppmärksamma på att en del av produktfärger som visas på din datorskärm, surfplatta, mobil, etc kan i många fall vara missvisande och inte återspegla den vekliga färgnyans. Detta på grund av att färger kan återges på olika sätt beroende på inställningar i din dator etc.

Vi rekommenderar därför att du före eventuell beställning alltid börjar med att beställa färgprover som skickas kostnadsfritt till dig inom några dagar. Ingen kostnad utgår under förutsättning att proverna returneras till oss inom 14 dagar.

Vi frånsäger oss ansvar för felaktiga order där kunden i efterhand konstaterar att färgen stämmer inte med vad jag sett på hemsidan.

Andra färgmöjligheter

Tyger till panelgardiner. För fler tyger som kan användas till panelgardiner gå in under: FÄRGER rullgardiner. De flesta tyger som är till rullgardiner fungerar även utmärkt till panelgardiner. 
!