ikon_colours

FÄRGER och EGENSKAPER

Våra panelgardiner kan beställas i alla förekommande färger ur våra kollektioner för rullgardiner.

För att välja tyger ur våra kollektioner, fortsätt vidare via länken nedan. När du hittat tyget du önskar måste du klicka dig tillbaka till rätt beställningsblad för respektive kassettrullgardin.

Se till att noggrant anteckna numret samt namn på den färgen du valt eftersom denna skall uppges vid beställning.

 

!

Rullgardiner - sorterade efter färger

Rullgardinstyger - Sorterade efter egenskaper

Rullgardinstyger - sorterade efter prisgrupp

tomruta ren

Viktigt info om... FÄRGER som presenteras på din skärm (!)

ikon_colours

Vi vill göra alla kunder uppmärksamma på att en del av produkt-FÄRGER som visas på din datorskärm, surfplatta, mobil, etc kan i många fall vara missvisande och inte återspegla den vekliga färgnyans. Detta på grund av att färger kan återges på olika sätt beroende på inställningar i din dator, etc.

Vi rekommenderar därför att du före eventuell beställning alltid börjar med att beställa färgprover som skickas kostnadsfritt till dig inom några dagar. (Ingen kostnad utgår under förutsättning att proverna returneras till oss inom 14 dagar). Läs mer om beställning av prover...

Vi frånsäger oss ansvar för felaktiga order där kunden i efterhand konstaterar att : "färgen stämmer inte med vad jag sett på hemsidan".

Andra färgmöjligheter

Tyger till panelgardiner. För fler tyger som kan användas till panelgardiner gå in under: FÄRGER rullgardiner. De flesta tyger som är till rullgardiner fungerar även utmärkt till panelgardiner.