Färg- och varuprover - FAQ

Färgprover FAQ
Färgprover FAQ

Vi hjälper våra kunder att välja rätt färg på den produkt  som ska beställas. Därför skickar vi mer än gärna våra färgprover till alla kunder som önskar detta. Detta görs mot en depositionsavgift, för att de inte skall gå förlorade.

Det enda vi kräver är att proverna returneras senast inom 14 dagar. Kunden betalar endast returen.

Vill du låna färgprover från Persiennbutiken ?

Persiennbutiken har ett speciellt sätt att hantera utlåning av färgprover.

Alla våra kunder är välkomna att beställa valfria färgprover som finns upplagda på produktsidorna bland våra produkter / färger.
För varje prov som du beställer beräknas en depositionsavgift om 5-15 kronor , för att beräkna värdet för dem utlånade proverna. Beställda prover skickas från oss normalt inom 2-3 arbetsdagar.

När du har fått dina prover och sedan tittat på dessa så skall du se till dig skicka dessa i retur till oss .

När vi mottagit din retur av prover så ser vi till att den inbetalda depositionen återbetalas till dig.

 Du som kund betalar endast returen som oftast är på några kronor då det går att skicka som brev.

  • Varför arbetar Persiennbutiken på detta sätt ?

Tyvärr så händer det alltför ofta att våra prover hamnar någonstans där dem blir bortglömda och inte kommer i retur till oss. Att framställa nya prover kostar en del pengar och det känns därför bättre att kunna återanvända samma prover om och om igen istället för att behöva tillverka nya prover. 

Retur av prover

Våra prover skall returneras helst inom 14 dagar . Detta brukar vara tillräckligt för att hinna titta på dessa och kunna bestämma sitt val.

Om du av någon anledning vill behålla våra prover under längre period, skickar du ett kort meddelande och meddelar detta.

OM du vill behålla våra prover och väljer att inte returnera dessa så kommer vi att behålla den inbetalda depositionen och du får behålla proverna.

!