FÄRGER och EGENSKAPER - Kassettrullgardin 5019 (UNI)

ikon_colours

Kassettrullgardin UNI

Våra kassettrullgardiner av typen 5019 (UNI) kan beställas i de flesta förekommande färger ur våra stora kollektioner för rullgardiner.

 UNI-katalog   ---   Design-katalog

Tyger för kassettrullgardiner

För att välja tyger ur våra kollektioner, fortsätt vidare via länkar nedan. När du hittat tyget du önskar måste du klicka dig tillbaka till rätt beställningsblad för respektive kassettrullgardin.

Se till att noggrant anteckna numret samt namn på den färgen du valt eftersom denna skall uppges/väljas i listan vid beställning.

Viktigt att tänka på...

  • Vi rekommenderar att du alltid beställer hem våra färgprover för att ditt val av färg skall bli så bra så möjligt.
  • Vi accepterar inte reklamationer som handlar om att: "jag trodde att färgen skulle bli annorlunda".
  • Bilder som visas i vår webbutik kan i vissa fall avvika ganska mycket från verkligheten när dem visas på en dataskärm.

 

Viktigt info om färger som presenteras / visas på din skärm

PR 1016

Vi vill göra alla kunder uppmärksamma på att en del av produktfärger som visas på din datorskärm, surfplatta, mobil, etc kan i många fall vara missvisande och inte återspegla den vekliga färgnyans. Detta på grund av att färger kan återges på olika sätt beroende på inställningar i din dator etc.

Vi rekommenderar därför att du före eventuell beställning alltid börjar med att beställa färgprover som skickas kostnadsfritt till dig inom några dagar. Ingen kostnad utgår under förutsättning att proverna returneras till oss inom 14 dagar.

Vi frånsäger oss ansvar för felaktiga order där kunden i efterhand konstaterar att färgen stämmer inte med vad jag sett på hemsidan.

!