Övriga frågor - FAQ

Övriga Frågor FAQ
Övriga Frågor FAQ
Nedan presenterar vi svar på vanligaste frågor.
Hittar du inte svar på din fråga här, är du välkommen att mejla till oss för att ställa dina frågor som sedan kan presenteras här.

Har ni någon utställningslokal så att man komma och titta på era produkter?

Huvudsakligen bedriver vi vår försäljning till privatpersoner enbart via Internet. Vi skickar mer än gärna färgprover med posten på flertalet av våra produkter.


Vår utställningslokal i Malmö kan eventuellt bokas för visning av kunder som behöver ytterligare konsultation. Obs! Tidsbokning gäller. Läs mer här

Får jag i efterhand ändra mått eller färg i min beställning ?

Detta går bra under förutsättning att vi ännu inte hunnit börja tillverka produkter enligt din beställning. Skulle du strax efter att du har lagt din order upptäcka någon felaktighet eller vill ångra dig, måste du snarast ta kontakt med oss så att vi kan hinna stoppa produktionen.


Alla produkter vi säljer tillverkas exakt enligt dina önskemål, därför kan vi ej sälja dessa till någon annan ifall du skulle vilja ändra dig i efterhand.

Kan ni skicka reklam eller broschyrer på era produkter hem till mig?

All form av information om våra produkter hittar du enkelt på vår hemsida. Vi har därför inte tagit fram några speciella broschyrer som skickas ut till kunder.


Du kan däremot beställa gratis färgprover för att kunna välja rätt färg innan du bestämmer dig för att beställa hos oss.

Ingår alla monteringsdetaljer samt reglage i leveransen, eller måste dessa beställas separat ?

Alla nödvändiga monteringsdetaljer skickas alltid med våra produkter och ingår i priset.

Givetvis så följer alla reglage, mm för respektive produkt också med.

Kan era lamellgardiner monteras utomhus?

Nej, våra lamellgardiner är i grunden avsedda enbart för inomhusanvändning.De tål inte upprepade stänk med vatten, så de får absolut inte utsättas för regn, snö och andra typer av utomhuspåverkan. I viss utsträckning kan lamellgardin användas på insidan av inglasade uterum, balkonger, verandor ,mm. men endast om dessa är inglasade! Observera att även för inglasade verandor tar vi inte något ansvar för skador som uppstått på grund av att fönsterpartierna lämnats i öppet läge så att regnvatten kunnat tränga in på verandan/balkongen.

Kan jag montera era produkter i samtliga rum ?

Sunt förnuft får gälla även vid inomhusmontering. Man bör till exempel undvika rum med förhöjd fuktighet (badrum, dusch) eller med onormalt höga temperaturer (bastu /sauna).Våra produkter klarar inte hur lång tid som helst i sådana förhållanden och vi lämnar inga garantier för montering i sådana utrymmen.

Man skall till exempel inte använda en lamellgardin som en dusch draperi i duschutrymmen eller hänga en rullgardin i en bastu där det är 90 grader varmt och fuktigt..

Det är upp till kunden att avgöra hur man vill använda produkter men vi tar inte på oss något ansvar för skador som kan uppstå vid olämplig placering.

!