Utställning - Malmö

Persiennbutiken showroom
Låt oss presentera våra produkter...

Vårt showroom i Malmö har inga fasta öppettider utan visas upp på begäran. På detta sätt kan vi ta emot våra kunder enskilt, och anpassa vår konsultation till deras specifika behov och frågor.Se därför till att i förväg boka in en tid för visning av våra produkter och konsultation. 

Observera att vi inte har några öppettider för "drop-in" eller oanmälda besök.

Snart kommer vi att länka här till en bokningssida där det skall vara möjligt att välja en tid för besök och konsultation.

Adressen är:

Lundavägen 69 211 24 Malmö

tel. 0760-21 04 23

Persiennbutiken showroom 001

Persiennbutiken showroom 002

Persiennbutiken showroom 003

Persiennbutiken showroom 004

 Persiennbutiken showroom 005

Persiennbutiken showroom 006

 

Persiennbutiken showroom 007


 

Jag läser att ni har ett showroom i Malmö och undrar när har ni öppet?

Vårt showroom har egentligen inga fasta öppettider där man kan droppa in för att ”titta lite på vad vi har att erbjuda.

Information om vilka produkter/produktgrupper vi erbjuder finns på vår hemsida. Vår huvudsakliga inriktning är att sälja solskyddslösningar via Internet/webbutik och vi svarar gärna på frågor och vägleder alla kunder och intressenter via e-mejl till att börja med.

Vi bestämmer gärna träff med kunder när det uppstår behov av mer långtgående diskussioner kring våra produkter och när kontakt via e-mejl/telefon inte räcker till. Men då vill vi först också veta lite mer om vilka är kundens specifika behov så att vi kan anpassa upplägget för besök på bästa sätt.

I vissa fall kan det vara att föredra att träffas på plats hos kunden först för att kunna avgöra vilka lösningar som kan vara aktuella. Vi erbjuder alltså även hembesök.

!