Panelgardin info

Kan era panelgardiner monteras utomhus?

Nej, våra panelgardiner är i grunden avsedda enbart för inomhusanvändning. De tål inte upprepade stänk med vatten, så de får absolut inte utsättas för regn, snö och andra typer av utomhuspåverkan. I viss utsträckning kan panelgardin användas på insidan av inglasade uterum, balkonger, verandor mm men endast om dessa är inglasade!

Observera att även för inglasade verandor tar vi inte något ansvar för skador som uppstått på grund av att fönsterpartierna lämnats i öppet läge så att regnvatten kunnat tränga in på verandan/balkongen.

Har ni detta tyg? Jag har sett ett tyg som heter "xxxxx" hos en annan återförsäljare och undrar om ni kan leverera en panelgardin med just detta tyg?

Det finns massor med olika tyger till panelgardiner ute på marknaden. Tygleverantörer tar fram nya kollektioner med färger och mönster varje år. Varje företag som säljer solskydd skapar en egen kollektion som skall locka kundernas intresse. Därför är det inte säkert att tyger som du sett på andra ställen kan beställas även hos oss.

Vad vi kan erbjuda är vår kollektion för panelgardiner. Sedan kan vi även leverera panelgardiner tillverkade på valfri tyg från våra kollektioner för rullgardiner.

!