Leverans "Till jobbet"

Som privatkund kan du välja leverans till din arbetsplats.

Obs! Endast för produkter med max bredd 180 cm.

 

För leverans ”Till jobbet” gäller att samtliga paket skall kunna avlämnas på godsmottagning eller expedition eller annat ställe som är bemannad under vardagar dagtid 8:00-16:00. I tjänsten ingår inte att någon blir uppringd (avisering) eller att chauffören skall behöva invänta en person som kommer ner och tar emot paketet. Det krävs därför att man uppger adress till ett ställe där paketet kan avlämnas enligt ovan. I annat fall kan vi inte skicka ”Till jobbet” utan annan typ av leverans bör väljas.

Leverans - till jobbet (information från Schenker)

Alternativet att få paketet direkt levererat till arbetet kan kännas attraktivt för många idag när tiden inte alltid räcker till.

Schenker - till jobbet kan passa många privatpersoner som har svårt att ta sig till ombud eller som har mycket om sig och kring sig. Paketet levereras till arbetet och mottagen transport signeras som vanligt vid reception eller vid anvisad lastplats. En förutsättning för att Schenker – till jobbet ska fungera är att arbetsgivaren godkänner att det får ske, samt  att det finns en reception eller varumottagning där kvittens av leveranser kan göras.

!