pinnväv exempel i fönster
Pinnväv exempel

Pinnväv

Den här typen av solskyddsprodukter har tidigare varit mycket populära tack vare sin enkla formgivning och naturliga material.

Persiennbutiken har tidigare erbjudit olika typer av pinnväv produkter till försäljning, men numera är det dessvärre inte möjligt att kunna beställa dessa från oss.

Eftersom många kunder fortfarande är intresserade av pinnväv så har vi valt att fortsätta bjuda på lite information kring denna produkt för den som är intresserad. Men kom ihåg: vi levererar inte dessa längre, så frågor om det är möjligt att beställa undanbedes. Titta istället på våra: bambupersienner och träpersienner

!
!

Bildgalleri Pinnväv

Även om vi inte längre erbjuder försäljning av pinnväv så presenterar vi här ändå ett exempel på hur dessa produkter kan användas.

Pinnväv Roll-Up modell

Denna typ av träjalusi rullas nerifrån och upp när du drar i manöverlinan.Montering kan ske på enkelt sätt direkt på vägg i en nisch eller i taket med hjälp av dem medföljande beslagen.Manövrering sker med hjälp av extra tjocka polyester linor. Väven låses på valfri höjd med hjälp av den inbyggda lås mekanismen.