PINNVÄV

Den här typen av solskyddsprodukter har tidigare varit mycket populära tack vare sin enkla formgivning och naturliga material.

Persiennbutiken har tidigare erbjudit olika typer av pinnväv produkter till försäljning, men numera är det dessvärre inte möjligt att kunna beställa dessa från oss.

Eftersom många kunder fortfarande är intresserade av pinnväv så har vi valt att fortsätta bjuda på lite information kring denna produkt för den som är intresserad. Men kom ihåg: vi levererar inte dessa längre, så frågor om det är möjligt att beställa undanbedes. Titta istället på våra: bambupersienner och träpersienner

Pinnväv jalussi

Bildgalleri Pinnväv

Även om vi inte längre erbjuder försäljning av pinnväv så presenterar vi här ändå ett exempel på hur dessa produkter kan användas.

Pinnväv Roll-Up modell

Denna typ av träjalusi rullas nerifrån och upp när du drar i manöverlinan.Montering kan ske på enkelt sätt direkt på vägg i en nisch eller i taket med hjälp av dem medföljande beslagen.Manövrering sker med hjälp av extra tjocka polyester linor. Väven låses på valfri höjd med hjälp av den inbyggda lås mekanismen.

Pinnväv Hiss-modell

Denna typ av träjalusi: "viks ihop" nerifrån och upp likt ett dragspel när du drar i manöverlinan. Montering kan ske på enkelt sätt direkt på vägg i en nisch eller i taket med hjälp av dem medföljande beslagen. Manövrering sker med hjälp av extra tjocka polyester linor. Väven låses på valfri höjd med hjälp av den inbyggda låsmekanismen.

Kantband till Pinnväv

För att ytterligare förhöja kvalitetsintrycket kan du komplettera dina jalusier med snygga kantband i passande färg. Kantbanden skyddar även dina jalusier mot slitage och ser till att förlänga livslängden. Flera olika färger att välja på, gör att du säkert hittar något som passar din personliga smak.

Sammanvävda Pinnar = Pinnväv

Pinnväv produkter tillverkas i naturligt trä. Materialet är huvudsakligen olika typer av bambupinnar som vävs samman med olika typer av snören.

!