MÖRKLÄGGNINGSGRAD

rullgardin_avdelning_material_dimout
Obs ! Mörkläggningsgraden som anges för varje duk är tänkt som allmän fingervisning om dukens egenskaper .

Om det finns både ljusa och mörka färger för samma duk-typ, så gäller den angivna mörkläggningsgraden för de mörkare duk-färgerna.

Endast dukar som anges vara: 100 % Mörkläggande är helt ljus-täta (HELT mörkläggande) för alla förekommande färger ,vilket betyder att även en VIT duk som anges som 100% mörkläggande, mörklägger verkligen: HELT.


Förklaring:

(BO) - betyder: Black-out dvs: helt mörkläggande tyger.Dessa dukar är : 100% ljus-täta.

(DO) - betyder: Dim-out dvs: tyger som dämpar ljuset kraftigt, men inte mörklägger helt.

(TL) - betyder: Translucent dvs: tyger som dämpar ljuset delvis och släpper in "mjukt ljus" in i rummet.

(SCR) - betyder att duken är av en så kallad SCREEN -typ, dvs att duken är perforerad med ett stort antal små hål.En sådan duk släpper in ljus med förhindrar samtidigt insyn.

(VS) - betyder: VISION" och dessa tyger har egenskaper som en jättetunn fin gardin med delikat mönster. Duken förhindrar insyn men tillåter ljuset att passera in...

(NT) - betyder "NATURAL" och här återfinns dukar som är gjorda av natur-material eller som har en yta/struktur som påminner om natur-material.

Rullgardiner tygkollektioner i nya butiken

Vi har flyttat över hela vår färgkollektion för  rullgardiner till den nya persiennbutiken där du numera kan bläddra bland massor med olika tygvarianter, egenskaper, färger på ett bekvämt sätt. Du kan även så klart beställa våra färgprover som kommer att sända till dig med posten.

!