Leverans per brev

 

Observera att leverans med vanligt brev  saknar spårbarhet och vi kan därför inte ansvara för eventuella brev som kommit bort hos PostNord. För order av större värde välj därför spårbart leverans, till exempel skicka lätt eller SchenkerPrivpak-Ombud

Leverans med brev

Vid beställning av enstaka reservdelar och smådetaljer vill du kanske få dessa skickade hem till dig som ett vanligt brev? Då väljer du frakttyp "Brev" när du avslutar din order i kassan.
 
På detta sätt slipper du vara hemma vid leveransen eller hämta ut den på Posten. Observera att om du beställer ett större antal detaljer så ryms dem kanske inte i brevinkastet och då kommer du ändå att hämta ut brevet på ditt närmaste utlämningsställe.
 
Detta leveranssätt rekommenderas inte för order över 200 kr då ett brev saknar spårbarhet och problem kan uppstå om brevet försvinner och kommer inte fram.

Betalningsvillkor

Vid leverans av reservdelar med postens brev måste betalningen alltid ske i förskott. Tack vore att du förskottsbetalar, kan vi skicka dina produkter snabbt och smidigt utan onödiga kostnader.
 
Vi skickar inte längre några produkter med brev + inbetalningskort som man betalar i efterhand. Det går inte att välja betalning med Klarna-faktura för en brevleverans då denna saknar spårbarhet.
!