Bygg dina egna kassettrullgardiner Absolute Bygg dina egna kassettrullgardiner Absolute

Beräknat fraktdatum: Tisdag 11 Februari 2020 *

Dimensioner

Titta gärna på vår video där vi förklarar  skillnader mellan vanlig rullgardin och kassettrullgardin.

Börja med att ange total bredd och höjd på din kassettrullgardin inklusive den övre kassetten. Du får själv se till att göra avdrag på bredden vid behov . Läs mer om dessa dimensioner här (Öppnas i en ny flik).

Tips: Vid beställning av flera kassettrullgardiner  börja alltid med att ange mått för den största gardinen. Då ökar chansen att ni kan använda er av samma tyg och andra val om så önskas på samtliga rullgardiner.

Observera att kassett-lösningar som du beställer i denna konfigurator är avsedda att monteras i Fönster-NISCH eller utanpå en vägg ovanför fönsternischen. Om du vill ha en lösning som går att monteras direkt på fönsterbågen bör du beställa Kassett UNI istället.

Om du inte kan acceptera att viss ljus-läckage kan uppstå längst med tygets kanter där tyget möter sidoskenan så skall du välja en annan produkt istället. (detta gäller speciellt för den enklare kassett som vi kallar LOUISA)

Sidoskenor för CASC och CAMC = 51 mm

Configurator kassettrullgardin dimensions
Configurator kassettrullgardin dimensions

Tygväljare

Välj vilket tyg/material du vill ha på din gardin. Använd de olika filterna nedan för att hitta ett tyg som passar just dina behov.

Observera att egenskaper för tyg som presenteras nedan omfattar själva dukens egenskaper, det betyder t.ex att : "100% mörkläggande" betyder: att själva duken  inte släpper igenom något ljus alls men det betyder inte att den färdiga produkten i sig garanterar 100% mörkläggning.

Reglage & styrning

Välj hur du vill kunna styra din kassettrullgardin

000-kassettrullgardin med kulkedja

Kassettrullgardin med kulkedje mekanism är enkel att manövrera upp och ned och stannar i exakt läge man önskar.Observera dock att i utrymmen där små barn vistas skall man se till att förankra kedjan i väggen eller att inte tillåta en draganordning som hänger längre ned är 150 cm från golvet

000-kassettrullgardin med motor 24V DC

Kassettrullgardin med inbyggd 24V DC motor är lämplig för mindre storlekar. Enkelt att koppla ihop med transformator och inkoppling kan ske utan att behörig elektriker behöver anlitas.

000-kassettrullgardin med fjader

Observera att en lösning med kassettrullgardin med inbyggd fjädermekanism i kombination med sidoskenor och då speciellt vid montering i nisch gör det ganska svårt att kunna manövrera gardinen optimalt. Välj gärna kulkedja eller inbyggd motor för bekvämt handhavande.

000-kassettrullgardin med motor 230V AC

Inbyggd motor 230 VAC använder man till större kassettrullgardiner. En variant som har även inbyggd radiomottagare är mycket enkel att ansluta och programmera enkelt med en lämplig fjärrkontroll.

Produkttyper & Rördimensioner

Här väljer du en kassett typ. Föreslagen variant markeras med blå färg men du ges möjlighet att välja även andra tillgängliga alternativ. Priserna som visas i denna sektion är ungefärliga, titta alltid på "Ditt totala pris" för att se exakt hur de olika alternativ påverkar priset.

Avslutningsvis

Du måste göra följande saker innan du kan lägga till kassettrullgardinen i kundkorgen:

- Du måste ange dimensionerna på din rullgardin

- Du måste välja en färg för din produkt

- Du måste välja en styrningstyp/reglagetyp

- Du måste välja en produkttyp

- Du måste göra ett val på varje alternativ

Antal önskade kassettrullgardiner med nuvarande konfiguration:

Ditt totala pris för den nuvarande konfigurationen:

0 SEK

Rensa konfiguration

Konfiguration - Kassettrullgardin

Configurator kassettrullgardin summary

Totalmått (AxH):

Cirka tygbredd (B):

Tygnamn: 

Reglage:

Produkttyp: