Färgprover - Kassettrullgardiner uni Färgprover - Kassettrullgardiner uni

Färgprover skickas från oss tidag och torsdag varje vecka

LAGER-INFORMATION (!) information: /Slut i lager (beställning kan försenas)/

betyder: att den aktuella färgen är slut och vi kommer därför inte att kunna leverera omgående en produkt som skall tillverkas.

PROV-beställning på den aktuella färgen - kommer dock att skickas omgående. 

Med hjälp av våra färgprover har du en chans att få en uppfattning om hur just dina kassettrullgardiner Uni kommer att se ut i din miljö innan du lägger din beställning.

Våra färgprover levereras vanligtvis inom 2-3 dagar (angiva leveranstider i vår butik avser enbart måttbeställda produkter som skall tillverkas)

Läs mer om färgprover här (Öppnas i en ny flik). Var god notera att du måste alltid lämna tillbaka dina mottagna prover inom 14 dagar!

Observera att egenskaper för tyg som presenteras nedan omfattar själva dukens egenskaper, det betyder t.ex att : "100% mörkläggande" betyder: att själva duken  inte släpper igenom något ljus alls men det betyder inte att den färdiga produkten i sig garanterar 100% mörkläggning.

Ljusdämpning: är för alla tyger av typ: TL, DO eller VS (ej "BO") är beroende av vilket färg man väljer. En mörkare färgvariant ger alltid kraftigare ljusdämpning än motsvarande ljusare variant inom samma grupp.Läs mer om dem olika EGENSKAPER för våra tyg kollektioner.