ikon_colours

FÄRGER - persienner 50 mm

Våra färgkollektioner är indelade i flera undergrupper innehållande olika typer av färger, ytstrukturer, mm.

Det finns även vissa prisskillnader mellan de olika grupperna: Grupp A är alltid billigast , medan Grupper: B, C, D; E, osv..har högre priser.

!

FÄRGER Aluminiumpersienner 50 mm

  • Beskrivning
<<< klicka på bilden för att visa bildgalleri med färger...

 

tomruta

Viktigt info angående kombination av ljusa lameller + mörka stegband och linor (!)

  • Beskrivning

Vi vill uppmärksamma kunder som tänker kombinera ljusa lameller på sin persienn med mycket mörka färger på linor / stegband att det förekommer viss risk för avfärgning.

Detta betyder att den starka kulören på stegband kan färga av sig på den ljusa lamellens yta på det ställe där stegband "trycks ihop"  och pressas mot lamellernas yta i uppdraget läge. Detta är inget fel utan en skönhetsaspekt som vi vill gärna informera om.

Det är upp till kunden att själv bestämma om man vill kombinera färger på detta sätt eller inte. Ljusa stegband + linor går däremot mycket bra att kombinera med mörka lamellfärger. Ingen avfärgning förekommer i sådana kombinationer. 

ikon_colours

Viktigt info om FÄRGER som presenteras / visas på din skärm

PR 1016
  • Beskrivning
  • Mer information

Vi vill göra alla kunder uppmärksamma på att en del av produkt-FÄRGER som visas på din datorskärm, surfplatta, mobil, etc kan i många fall vara missvisande och inte återspegla den vekliga färgnyans. Detta på grund av att färger kan återges på olika sätt beroende på inställningar i din dator, mobil eller surfplatta.

Vi vill göra alla kunder uppmärksamma på att en del av produkt-FÄRGER som visas på din datorskärm, surfplatta, mobil, etc kan i många fall vara missvisande och inte återspegla den vekliga färgnyans. Detta på grund av att färger kan återges på olika sätt beroende på inställningar i din dator, etc.

Vi rekommenderar därför att du före eventuell beställning alltid börjar med att beställa färgprover som skickas kostnadsfritt till dig inom några dagar. (Ingen kostnad utgår under förutsättning att proverna returneras till oss inom 14 dagar). Läs mer om beställning av prover...

Vi frånsäger oss ansvar för felaktiga order där kunden i efterhand konstaterar att : "färgen stämmer inte med vad jag sett på hemsidan".