Prisgrupp E (Exclusive)

Persienner 50 mm med aluminiumlameller

BESTÄLLNING Persienner 50 mm

Beroende på storleken för den produkten du tänker beställa, väljer du en av avdelningarna nedan.

Behöver du beställa flera olika storlekar, får du göra det i respektive avdelning.

Navigera till andra prisgrupper persienn 50 mm

För andra prisgrupper, klicka här:  A B C D E F

Varför så många avdelningar ?

Vi strävar efter att erbjuda Dig som kund en så rättvis prissättning som möjligt. Eftersom de flesta fraktföretag som vi samarbetar med erbjuder olika leveransalternativ beroende på dimensioner på paketen som vi skickar till våra kunder, så har vi valt att dela in våra produkter enligt storlekar på paket som produkterna kommer att levereras i..

Viktigt info angående kombination av ljusa lameller + mörka stegband och linor...

tomruta beställ träpersienner

Vi vill uppmärksamma kunder som tänker kombinera ljusa lameller på sin persienn med mycket mörka färger på linor / stegband att det förekommer viss risk för avfärgning.

Detta betyder att den starka kulören på stegband kan färga av sig på den ljusa lamellens yta på det ställe där stegband "trycks ihop"  och pressas mot lamellernas yta i uppdraget läge. Detta är inget fel utan en skönhetsaspekt som vi vill gärna informera om.

Det är upp till kunden att själv bestämma om man vill kombinera färger på detta sätt eller inte. Ljusa stegband + linor går däremot mycket bra att kombinera med mörka lamellfärger. Ingen avfärgning förekommer i sådana kombinationer. 

!