Färger - Träpersienner 25 mm

Wood_StartH200

 

 

Träpersienner 25 mm

Vi erbjuder två olika färgkollektioner för våra träpersienner. Varje persiennstorlek (25mm eller 50mm) har en tillhörande kollektion.

Våra kollektioner är sammansatta för att kunna erbjuda de oftast efterfrågade färgnyanserna.

Välj nedan den färgkollektion som motsvarar persienntypen som du önskar beställa.

Se till att noggrant anteckna numret samt namn på den färgen du valt eftersom denna skall uppges vid beställning.

Träpersienner FÄRGER i nya butiken

Vi håller på att flytta över hela vår färgkollektion för  rullgardiner till den nya persiennbutiken där du numera kan bläddra bland massor med olika tygvarianter, egenskaper, färger på ett bekvämt sätt. Du kan även så klart beställa våra färgprover som kommer att sända till dig med posten.

Trä och bambupersienner 25 mm - pdf katalog

klicka på bilden för att visa stort bildgalleri med lamellfärger på våra träpersienner och bambupersienner med 25 mm breda lameller

 

 

Viktigt info om färger som presenteras / visas på din skärm

PR 1016

Vi vill göra alla kunder uppmärksamma på att en del av produktfärger som visas på din datorskärm, surfplatta, mobil, etc kan i många fall vara missvisande och inte återspegla den vekliga färgnyans. Detta på grund av att färger kan återges på olika sätt beroende på inställningar i din dator etc.

Vi rekommenderar därför att du före eventuell beställning alltid börjar med att beställa färgprover som skickas kostnadsfritt till dig inom några dagar. Ingen kostnad utgår under förutsättning att proverna returneras till oss inom 14 dagar.

Vi frånsäger oss ansvar för felaktiga order där kunden i efterhand konstaterar att färgen stämmer inte med vad jag sett på hemsidan.

!