Kontakt

E-mail:   info@atw.se 

Tel :       040 - 29 27 51  

Fax:       040 - 644 44 69

Var god ta del av innehållet i avdelningar längre ner före eventuell kontakt...

!

Hjälp med projektering och förslag på lösningar...

Vi försöker i mån av ledig tid hjälpa kunder att hitta en lämplig lösning för dem solskyddsbehov som uppstår i normal hemmiljö. Det är en gratis tjänst som vi bjuder på och diskussion ske via e-mejl.

Vi lämnar inte offert och förslag per telefon utan alla förfrågningar hanteras via mejl.

Vi brukar kunna ge förslag på lämpliga lösningar för dem flesta typer av fönster.

Observera att under perioden: maj-augusti tvingas vi regelmässigt att prioritera fortlöpande direkt order som kommer in via vår webbutik och kan därför inte besvara övriga intresseförfrågningar som kommer in gällande förfrågningar om förslag på lösningar och vägledning för val av produkt.

Telefonkontakt...

Eftersom Persiennbutiken är först och främst en: Internetbutik kommer vi därför att: 

I 1:a hand prioritera alla förfrågningar som kommer via: e-mail

I 2:a hand svarar vi i telefonen och vägleder våra KUNDER som redan köpt en produkt av oss och kan behöva ytterligare konsultation, support och vägledning.

I 3:e hand ställer vi upp på telefonkonsultation för nya kunder per telefon.

Telefonorder...

Vi tar tyvärr inte emot några muntliga telefonorder.

  • Orderläggningen måste göras av varje kund via beställningsblad för respektive produkt på vår hemsida och avslutas med kompletteringsuppgifter som: adress, telefon, mm.
  • Har du svårt att förstå hur ordern skall läggas, skicka in ett mejl till: info@atw.se med all nödvändig information om produkter du tänker beställa så hjälper vi dig att lägga in ordern.

Allt detta för att undvika missförstånd vad gäller vilka produkter som beställts, vem har beställt och vad det skulle kosta.